Членката на журито от "Х фактор" Поли Генова се похвали, че са я приели в пет английски университета и сега трябва да направи трудния избор къде точно да учи.

Тя на всяка цена ще се запише за студентка тази година, тъй като от догодина таксите за обучение в Англия щели да скочат много.

"Не отивам да уча там заради Саймън от "Блу". Той дори не ми върна телефона. Сега ще си купувам нов, не мога да повярвам, смешно е! Не ми отговори даже на мейла", оплака се певицата в интервю за "Блясък".

По време на участието си в конкурса на Евровизия Поли бе толкова палава на афтърпартито, че се събуди в стаята на чернокожия музикант, без да знае какво прави там. В суматохата тя забравила мобилния си телефон при Саймън и после го помолила чрез мейл да й го върне.

Сега Поли нямала човек до себе си и смята, че мъжете се притесняват от известността й. Тя пък им нямала доверие, а освен това предпочитала да общува с чужденци, тъй като билr по-широко скроени от българите. Красивата ексблондинка, която преди дни си боядиса косата в огненочервено, е доволна от хонорара си в "Х фактор" и смята да го инвестира в образованието си в Англия.

По време на бурното лято Генова дори пътувала до Гърция, за да държи изпит по английски и да си извади необходимия й за кандидатстване сертификат.