Борис Дали възнамерява да представи нов албум до края на годината, разкри самият той.

Изпълнителят подсказа, че има приятни изненади за феновете и скоро ще ги сподели с тях. Любопитен е и проектът му за дует с негова колежка.

"Няма да казвам все още с коя, но е много красиво момиче и много добра певица" - сподели Борис, пише signal.bg.

Коя е изпълнителката, с която той ще провокира публиката, засега можем само да предполагаме.

Припомняме, че преди време той и Елена Паришева имаха намерение да направят дуетно парче, но така и не успяха да реализират такова. Междувременно изпълнителката слезе от сцената и е в очакване на първата си рожба.

Преди две години пък не успя да види бял свят един друг дует на Борето с Джена, въпреки че тогава дори имаше записан сингъл.

Иначе сред хитовите творчески колаборации на певеца можем да отличим немалко песни както в попфолка, така и във фолклорния жанр.

Достатъчно е да споменем дуетите му с Преслава - "Първи в сърцето" и "Бързо ли говоря", с Галена - "Намерих те", "Всяка нощ" и фолклорната китка "Наспа ли се любе ле" / "Чие е това стадо", с трио "БИК" - "Палатка", с Николай Славеев - "Сбирайте се селяни", с Поли Паскова - "Трудно се рожба отглежда", "Море, Калинчица", за да сме категорични, че Борис Дали е сред предпочитаните певци от свои колеги за съвместни проекти.