Поли Генова е част от музикалното тв шоу Х Factor, в което е ментор на групите в предаването.

Как се чувства най-младият член на журито сред останалите си колеги, привързва ли се лесно към хората и как поддържа свежата си визия, научете от самата нея в ексклузивно интервю за Vesti.bg:

- Нека първо поговорим за новата ти визия - червенокоска. Често провокираш с нестандартни прически. Как се реши на огнените цветове в косата?

- "Много съм импулсивна и щура и затова много обичам промените. Всеки ден се събуждам с различни идеи и съм късметлийка, че зад мен има страхотни професионалисти, които се грижат за мен и реализират всичко."

Ти си свежото попълнение в журито на "Х Factor". Как би определила стила ти и изобщо - почитателка ли си на модата?
"Следя тенденции и актуални течения, изобщо какво се случва в глобален аспект. Радвам се, че последната година израстнах и започнах да откривам себе си. Това е повратен момент за всеки артист."

- Кой се грижи за визията ти? Имаш ли лични гримьор, фризьор и стилист или се доверяваш само на себе си?

"От дете имам шанса да работя с истински професионалисти, затова им се доверявам напълно, като обаче не забравям своите щури хрумвания. За мен в момента се грижат "Арлет", които напълно овладяват шантавите ми забежки, а Ирена Ангелова е моят стилист от повече от 10 години."

- Удобни кецове, кожени панталони или малка черна рокля?

- "Определено кецове и панталони - харесвам нестандартните комбинации."

- Как се чувстваш в компанията на останалите от журито на "X Factor" - Мария Илиева, Мага и Васко Василев?

- "Прекрасно! Уважавам ги и за мен е огромно удоволствие да работя рамо до рамо с тях и да черпя от опита и енергията им."

- Разкажи ни някоя забавна задкулисна случка, на която зрителите не са станали свидетели...

- "Често аз и другите съдии от шоуто си разказваме вицове и страшно смешни истории -зад кадър обаче. И четиримата имаме много добро чувство за хумор и непрекъснато се шегуваме със себе си и дооооста се забавляваме."

- Понякога си доста остра в критиките, но винаги ги поднасяш с широка, искрена усмивка. Смяташ ли, че си избрала ролята на лошото момиче в журито или вярваш, че просто истината би била полезна за начинаещите?

- "Аз съм това, което съм. Моята мисия е да помогна на колкото се може повече хора. Понякога това става много трудно, понякога е почти невъзможно... Но подкрепата, която всички участници получават не само от мен, а и от колегите ми, е много ценна."

- А когато ти беше съвсем мъничка и прохождаща, кои бяха най-важните за теб хора, на чието мнение се доверяваше напълно?

- "Рози Караславова се казва дамата, на която дължа цялата си кариера и развитие. Повече от 15 години тя стои неотлъчно до мен, както и цял екип от най-добрите музиканти на България. Семейството ми също ме подкрепяше, макар и да имаше съмнения относно бъдещето ми и музиката."

- Демонстрираш висока емоционалност в предаването - радваш се и плачеш с останалите. Всъщност, лесно ли се привързваш към хората?

- "Ако някой успее да премине защитната преграда, която винаги си поставям, е въпрос на време това да се случи."

- А имаш ли си фаворити сред участниците в музикалното шоу?

- "Имам, разбира се, но на този етап не е честно да го споделям."

- Кой е най-важният съвет, който би дала на всички таланти с "Х Factor" в кръвта?

- "Ако усещаш какво те кара да гориш и да мечтаеш - никога не се отказвай от него!"