Глория представи обложката на новия си албум, който ще се казва „Имам нужда от теб”.

Тя е решена в чернобяло и е съобразена с най-актуалните тенденции при визиите на музикалните продукти.

Заглавната песен „Имам нужда от теб” е по музика на Глория, съобщи тя в официалния си клуб в webclub.bg и разкри, че всъщност това е вторият й дует с дъщеря й Симона. „Песента е много чувствена и истинска, с R’n’B звучене е и не че е по моя музика, но ми е любимата в албума и неслучайно го кръстих на нея”, споделя Глория.

Примата признава, че в осемте нови песни, включени в албума, е изляла цялата си душа и те дават точна представа за това какво й се пее и как трябва да звучат песните й, допълват от novfolk.bg. „Тематиките са по моя идея. Не ми беше лесно да ги измисля, да развием текстовете после… Неслучайно тези осем песни се правиха толкова дълго време”, обяснява тя. Всички те останаха непознати за публиката, с изключение на част от песента „Без думи”, която изтече в интернет без знанието на Глория. „Песента беше направена преди три години и половина, но мисля, че звучи доста актуално и интересно и също ще намери място в сърцата на моите почитатели”, казва в официалния си клуб певицата, която е музикален продуцент на албума си и съпродуцент с „Пайнер мюзик”.

Глория разкрива още подробности за няколко от новите песни в албума. Дуетът й с Александър Тарабунов, който е с рок звучене, се казва „Давай, за да получаваш” и текстът му е със социална насоченост. Една от любимите песни на самата Глория е със заглавие „Смела”, по музика на Джери и аранжимент на Светослав Лобошки. Примата прогнозира, че феновете й ще харесат много песента, озаглавена „Кралица”, и издава, че в албума е включена и нейна интерпретация на „Облаче ле, бяло”, за която е получено специалното позволение на Ралица Негенцова – внучката на Ран Босилек.

Скоро феновете ще видят и най-новия клип на Глория, който тя е заснела с екипа на Людмил Иларионов-Люси. Избраната песен е със заглавие „Ненаситна”. „Звучи много сладко и е съобразена с това, което се слуша в нашите попфолк клубове в момента, но не е крайна като комерс, на ръба е”, обяснява Глория.

Албумът „Имам нужда от теб” се очаква да излезе на 18 октомври, вторник. „Нямам търпение вече да го споделя с вас, скъпи мои почитатели, и да започна да пея новите си песни. Поне в пет от тях съм лудо влюбена. Надявам се наистина да ви хареса!”, казва Глория.