Гуинет Полтроу няма да разреши на децата си да гледат най-новия й филм "Зараза".

Актрисата призна, че никога и при никакви обстоятелства няма да покаже тази лента на своите деца, защото се страхува как те ще реагират, когато видят как лекарите й отварят главата. "Зараза" на режисьора Стивън Содобръг разказва за последиците от смъртоносен вирус, която може за кратко време да се разпространи по цялото човечество. Известната блондинка има малка, но изключително важна роля – именно тя разпространява заболяването, пренасяйки го от Азия в САЩ. Героинята на Гуен е открита мъртва, след което лекарите я оперират.

5-годишният Мозес и 7-годишната Епъл все още не са готови да гледат подобни филми. Полтроу заяви, че децата й знаят за нейната работа, даже понякога ги взима със себе си на снимките. Но те все още не са гледали нито един неин филм.

Полтроу призна, че е голяма романтичка, но това не й пречи да гледа трезво на нещата. Животът е достатъчно сложен. Актрисата споделя, че понякога се кара на децата си, съобщава БГНЕС.

"Никой не е съвършен, за това трябва да се научим да прощаваме", заяви Гуинет, добавяйки, че не е лесно да бъдеш едновременно майка и да правиш кариера. На нея й се налага често да отсъства от дома, докато съпругът й се грижи за децата им.