Днес на летище София с различни полети се очаква да кацнат Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм, разкриха хора от екипа на „Непобедимите 2” пред в.Монитор

Двамата холивудски мачовци ще се присъединят към колегите си, които участват в снимките на мегаекшъна в киностудио „Бояна”, допълват от Blife.

Както и повечето си колеги Арни и Джейсън ще бъдат настанени в хотел „Кемпински-Зографски”. Единствено Жан-Клод ван Дам, който пристигна в София онзи ден, ще спи в хотелски комплекс в Борово, където е отсядал и при предишни посещения в страната ни.

Бившият губернатор на Калифорния Шварценегер, който ще възроди актьорската си кариера именно с участието си в „Непобедимите 2”, пристига в София с полет от Мадрид. Там късно снощи той трябваше да бъде специален гост на турнира по бодибилдинг „Арнолд Класик” и да се срещне с председателя на българската федерация по културизъм и фитнес Александър Сталийски.

Арни и Стейтъм се очаква да останат поне месец в България. Същото обаче не важи за друга екшън звезда с централна роля в „Непобедимите” - китайската кунгфу легенда Джет Ли. Все още не е ясно дали 168-сантиметровият спец по бойни изкуства ще пристигне в страната ни.

Ако въобще дойде, той ще остане най-много ден-два, твърдят запознати със снимачния процес на екшъна.

Що се отнася до Чък Норис и Никълъс Кейдж, които Силвестър Сталоун ангажира за второстепенни роли в „Непобедимите 2”, засега няма информация дали въобще ще идват в България.