Повечето играчи със солиден опит в националния отбор са възмутени от идеята на Валери Божинов да се ожени за плеймейтката Николета Лозанова между двата мача през този месец.

Върнатият в държавния тим от временния селекционер Михаил Мадански нападател на “Спортинг” (Лисабон) ще се жени за бившето гадже на вратаря Николай Михайлов тази неделя.

Два дни играем контрола с Украйна в Киев. 48 часа по-късно пък е последната ни европейска квалификация с Уелс в София, при загуба в която ще останем на последно място.

Дори да е планирал сватбата, преди да стане ясно, че отново ще бъде национал, решението на Божинов да я направи в хотела в Правец, който е ползван при лагери наистина, е безумно. Това със сигурност няма как да бъде позволено другаде в Европа.

*Николета и Валери

А какво щеше да стане, ако все пак мачовете бяха решителни за националния, обяви източник от отбора, пожелал анонимност. Според него асовете в отбора са приели на нож създадената ситуация, пише 24chasa.bg.

Очаква се Валери да покани всички, но не е ясно дали ще откликнат. Особено деликатно е положението с вратаря Николай Михайлов, който пък сега има връзка с бившата жена на Божинов - певицата Алисия.