Актьорът Аштън Кътчър се наливал с водка, докато се плацикал гол в джакузито с четири мадами, твърди очевидец, който бил в хотелския апартамент на звездата в нощта, в която според слуховете той изневерил на съпругата си Деми Мур.

23-годишният Жак дьо Тот, който се представил като гадже на едно от момичетата, които Аштън Кътчър завел в апартамента си, разказал как приятелката му му се обадила и му казала, че отива на парти в стаята на актьора, споделят от bliasak.bg

"Притесних се за нея и отидох да си я прибера. Представете си какво изпитах като я видях в джакузито с голия Аштън Кътчър и още три момичета! На всичкото отгоре той ме покани да се присъединя към тях!", разказал младежът.

"Аштън беше видимо пиян и ме попита къде е водката. Аз видях, че има една бутилка на масичка, която стоеше на няколко метра от него и му я посочих. Казах му, че няма да му я нося, все едно съм му слуга. Тогава той изскочи от джакузито и видях голия му задник. Разбрах от Сара (б.а. момичето, което твърди, че е правило секс с актьора), че тя и Аштън са преспали след като всички си тръгнали. Познавам Сара, тя е добро момиче, и ако казва, че е правила секс с Аштън Кътчър, съм склонен да й повярвам", добавил Жак дьо Тот.