- Веси, през какви трансформации мина стила ти от началото на кариерата ти до днес?

- Определено минах през доста етапи. В самото начало се обличах повече в teen style, което е нормално за една изпълнителка на 18 години. Сега съм на 23, чувствам се доста по-женствена и избирам такъв тип облекла.

- До кои стилисти си се допитвала през това време и в момента ползваш ли съветите на такъв?

- Имала съм отношения с доста стилисти и в момента работя с няколко. Мога да изброя хронологично - Вероника Вапирова от Totally Erected, Вяра Бориславова от SV fashion studio, Fornarina, различни други български дизайнери, но напоследък за визията ми се грижат Demo&Tono от Demobaza. Те са изключителни професионалисти, удоволствие е да се работи с тях.

- Допитваш ли се до мнението на приятеля ти, композитора Светльо Къслев по тези въпроси?

- Да. Всеки път се допитвам и до неговото мнение. Смятам, че той има много добър вкус и стил и винаги ми дава полезни съвети.

- Къде най-често пазаруваш? В компания ли ходиш по магазините или предпочиташ да си сама?

- Според настроението ми попадам в различни магазини, бутици, шоуруми, молове и т.н. Зависи какво си търся като стил. Има случаи, в които обичам да пазарувам сама, но в повечето съм с компания.

- Вярваш ли в шопингтерапията и практикуваш ли я?

- Определено вярвам, а и лично на мен ми действа страхотно. Не съм маниачка, правя го от време на време, но се чувствам страхотно, като си купя нещо, дори дребно и евтино.

- Към какъв стил за сцената и за ежедневието си се ориентирала в момента?


- За сцената определено съм заложила на модерна секси визия, която е в типично house-dance стил. През деня съм в удобно, спортно-елегантно облекло.

- Кои са любимите ти дизайнери и защо?

- Нямам точно определени любими дизайнери. По-скоро марки, чиито колекции следя редовно - Killah, Miss Sixty, Fornarina и други.

- Как изглежда гардеробът ти? Отделна стая ли е?

- За моя радост имам отделна стая за тоалетите. Там съм подредила всичко - от обувки до аксесоари. Имам и гардероб с по-ежедневните облекла.

- Колко време обикновено отделяш за избор на тоалет за даден случай?


- Гледам да не се мотая много с избора си, да не губя излишно време. Затова предварително започвам да мисля и преценявам комбинации наум.

- Стараеш ли се да не повтаряш тоалет по участия и светски партита, или не робуваш на това?

- За мен винаги е важно да изглеждам по нов и различен начин. Естествено, няма как да не повторя някой тоалет и по три пъти, но това не е особено голям проблем. Ако се комбинира с различен аксесоар, обувки и прическа, нещата стават по-различни.

- Какво правиш със старите си сценични тоалети?


- Никога не съм изхвърляла дрехи. Винаги им намирам второ приложение. Дали ще подаря някоя рокля или блуза - за мен това е жест. Другите си стари дрехи давам в един дом за деца и младежи близо до Пловдив.

- Коя е най-голямата ти модна страст - някоя част от облеклото, или пък обувките или чантите?

- Всички видове аксесоари са ми страст. Много обичам да си правя различни неща сама. Имам много гривни и колиета, които съм си изработила ръчно. Когато има фантазия, дори и с материали за 3 лв. може да се сътвори страхотна гривна.

Източник: в. "Монитор"