Американски папарак обвини звездата от "Здрач" Робърт Патинсън в опит за побой.

По думите на фотографа актьорът му налетял на излизане от заведение в Лос Анджелис и щял да го смачка от бой, ако един от приятелите му не го спрял.

"Робърт явно не беше в добро настроение, защото направо превъртя, когато ме видя. Аз просто си стоях и го снимах, без да казвам и думичка. Стараех се да не го доближавам прекалено много, но той просто тръгна към мен с ръце, стиснати в юмруци. Добре, че един от компанията му го спря, иначе щеше да ме пребие", разказал папаракът, пише bliasak.bg.

Говорителят на Робърт Патинсън отказал коментар по въпроса и не пожелал дори да разкрие дали в думите на фотографа има нещо вярно. Ако се съди по думите на мъжа обаче, може да се окаже, че е казал истината, защото актьорът никога не е криел, че ненавижда папараците.

*Робърт Патинсън (Снимкa: Getty Images/ Guliver)

"Един ден, когато вече не съм известен, искам някой папарак да дойде и да започне да ме снима, за да мога да го пребия. Ще съм изхарчил всичките си пари, така че той няма да може да ме съди", изтърси преди време Робърт Патинсън.

"Представете си - докато бях във Венеция, ме преследваха група папараци и аз реших, че най-добрият начин да се отърва от тях беше да спра с колата си по средата на улицата и да остана там, докато на тях не им омръзне да правят едни и същи снимки. Те толкова се ядосаха, че се опитаха да докарат няколко дилъра на трева до колата ми, за да ни снимат заедно и после да пишат, че съм си купувал дрога. Нямам думи да ви опиша колко нелепо беше това", добави актьорът.