Звездата от “Стъклен дом” е постъпил като истински джентълмен - вместо да натири жена си Ирина Ялъмова, която прекратила връзката им преди месеци, Юлиян се изнесе от дома си, пише “България днес”.

Тежкото решение на съпругата му се отразило зле на звездата въпреки, че дава вид на непукист и мъжкар, пише blitz.bg.

Юли е съсипан от случая и го преживява драматично, редят колеги на най-скъпо платеният артист в култовия сериал “Стъклен дом”.

10 000 лева получава Вергов месечна заплата за участието си във филма. Деян Донков и гаджето му Радина Кърджилова са се заели с трудната задача да “съживят” депресираният Вергов. Те го запознават с хубавици и го разхождат по барове, но засега не успяват.

Злите езици говорят, че депресията му се подсилва от факта, че не той е оставил половинката си. Около хубавата Ирина се въртял заможен ухажор, който я отрупвал с внимание. Бившата асистентка от шоуто “Невада” в момента е маркетинг мениджър на уебкомпания.

Според близки до ексдвойката в раздялата не е замесен трети човек. Ялъмова тежко понасяла характера на Вергов, въпреки голямата си любов към него. Покрай грижите за 10-годишната Алена между Юлиян и Ирина пак ще пламне искрата, надяват се приятелите им.

*Вергов с дъщеря си (Снимка: Bulphoto)