В последните дни интернет форумите и социалните мрежи се превърнаха в своеобразна трибуна за заплахи и обиди към известните личности.

И ако по принцип неласкавите коментари се определят като лично мнение на техните автори, то откровените заплахи със сигурност са повод за сериозни тревоги.

Вчера майката на футболиста Димитър Бербатов разкри, че е била заплашвана с отвличане в интернет форум, а сега и миска се оплака, че също я тормозят.

След като даде неособено ласкаво мнение за сексуалния потенциал на футболиста от ЦСКА – Антон Каракачанов, фотомоделът Габриела Попова получила публични заплахи от него в социалната мрежа, пише hotarena.net.

Силно разстроен от скандалните изявления на Попова, футболистът отправил към нея доста заплахи в социалната мрежа. „Ти няма да ставаш известна покрай мен! Сички журналисти ме познават! Не се меши, както не се меша и аз“, написал на стената на социалната й мрежа футболистът.

Заплахите обаче не спрели до тук. Намеци за отвличане, побой и откровеното изявление, че може да бъде запалена, сериозно обезпокоили Габриела и тя побързала да се оплаче в медиите. Нищо чудно заради публичните си заплахи Каракачанов да бъде привикан и в полицията, тъй като подобен тормоз едва ли ще остане безнаказан.