Звездата от телевизионния сериал “Спасители на плажа” Дейвид Хаселхоф иска съвет как да предложи брак на приятелката си, тъй като тя вече два пъти му отказва.

Това разкри самият той пред почитателите си в социалната мрежа туитър.

59-годишният актьор, който излиза с 28 години по-младата от него британка Хейли Робъртс, помоли феновете си да му дадат идеи за най-романтично предложение за брак. Той бил притеснен, че все още не може да изкопчи едно “да” от любимата си. Хаселхоф публикува снимка в Туитър, на която той стои на колене пред любимата си. Той призна, че се престрашил да й направи предложение два пъти, но тя така и не дала положителен отговор, пише в. "Труд".

“Все още вярвам в брака. В момента отношенията ни с Хейли са прекрасни и няма да се откажа, докато не я заведа пред олтара”, споделил Хаселхоф, който има две дъщери от втората си съпруга. Слуховете, че двамата ще узаконят връзката си, бяха потвърдени и от майката на Хейли - Маргарет. Според нея те съвсем скоро ще се сгодят.

В момента бившият “спасител на плажа” и изгората му са на ваканция в Южна Африка. Те се запознаха през февруари, когато красивата Хейли му поиска автограф в Кардиф.