Тази година Седмицата на модата в Ню Йорк ще се запомни с неадекватното поведение на лошото момиче Линдзи Лоън.

Много секси и супер руса, тя се изявява като модел на няколко марки, но както винаги е по-атрактивна вечер.

Всичко тръгна на ревюто на Indashio преди дни, което беше отложено с час, защото принцесата ЛиЛо не пожела да слезе от колата си.

Ден по-късно странностите й се трансформираха в агресия по време на партито на V Magazine.

Очевидци разказват, че Линдзи пристигнала на купона в добро настроение заедно с майка си Дина и двете седнали да пият в едно от сепаретата. ЛиЛо обаче побесняла, когато към нея се приближил модният фотограф Джъспър Ришен, който трябвало да отрази събитието и снимал подред всички знаменитости.

Вместо да му се усмихне, скандалната актриса захвърлила по него стъклената си чаша с алкохол. Джаспър се отървал без наранявания и естествено документирал част от случката.

В края на вечерта обаче очевидци видели линейка, която откарала непознато момиче в болницата, а на масата на Лоън имало следи от кръв. Случаят остава мистерия, а Линдзи естествено отрича да е наранила някого.

Заради станалото обаче актрисата не беше допусната до едно от най-очакваните партита на Седмицата на модата - това на Marc Jacobs'. Бодигардите я спрели на входа без да й обясняват защо името й е задраскано от списъка с гости.