Световноизвестната певица Шиниъд О'Конър изкара акъла на феновете си, като написа в профила си в Twitter, че иска да сложи край на живота си.

Изпълнителката публикува няколко съобщения в социалната мрежа след посещение при психолога си, пише bliasak.bg.

"Единственото нещо, което ме спира да се самоубия, е, че не искам да изоставя децата си. Психиатърът ми ми каза, че съм лоша майка. Толкова отчаяно искам да отида в рая. От години мисля за това, но не мога да оставя децата си на произвола на съдбата. Мечтая да имаше начин да умра, без те да разберат, че аз съм посегнала на живота си", написала 44-годишната Шиниъд О'Конър.

"Толкова съм уморена от всичко. През последните 24 години всички гледат на мен като на луда. Не мога повече. Ако някой знае как да се самоубия, без никой да разбере, че аз съм го направила, моля ви, кажете ми!", завършва отчаяния си вопъл певицата.

Припомняме:

Шиниъд О'Конър направи опит за самоубийство на 33-тия си рожден ден. След като получи помощ от психиатри, душевното й състояние се стабилизира, но изпълнителката отново изпадна в депресия, след като през март тази година се раздели със съпруга си Стийв Кууни.

Снимка: Getty Images/ Guliver