Хора, които са осведомени по отношение на небрежния начин, по който работещата в прогнозата Деси Банова отглежда 6 месечната си дъщеричка, са направо ужасени.

Инцидентът, който сполетял наскоро роденото дете на хубавицата, не е считан за нелепа случайност, а закономерно следствие от небрежността на блондинката.

Приятелите на младата майка вече я числят към безотговорните майки, нищо че като водеща на прогнозата по Нова тв Деси е без грешка.

Причината за укорите на близките й е тази, че малката Йоанна е пострадала жестоко, след като паднала от леглото, на което майка й я била оставила без надзор.

Не стига това, ами Банова преценила на своя глава, че случилото се не е нещо особено и не обърнала внимание на състоянието на бебето.

*Деси Банова с бебето си в "На кафе"

Два дни детето обаче се скъсало от рев и било непрекъсната неразположено. Накрая родителите му го завели в „Пирогов”, където установили сериозни травми. Бебето имало спукана ключица, а и не се изключвало сътресение.

Въпреки шеговитите упреци, Деси не била склонна да се сърди, а напротив. Споделила: „Никога повече няма да я изпускам от очите си. Много се уплаших”, пише kliuki.bg.