С откриването на новия тв сезон се завихри и вихрушка от клюки за телевизионери.

Така например близки на Лора Крумова, която постъпателно окупира ефира на Би Ти Ви и ще се явява в ранните съботни и неделни часове, разкриха, че в последно време любовта й със сърфиста Сотир не вървяла.

Лора си била въобразила, че мъжагата я е загърбил заради това, че е натрупала сума ти излишни кила през зимата и изглежда като някоя лелка, пишат от kliuki.bg. Преди всички други се носеше слухът, че двамата ще се разделят заради големите амбиции на журналистката за тв кариера. За да не пострада работата й, тя не искала да се обвързва, а за дете не искала и дума да се издума.

Най-пресният слух около нея е и най-сензационният. Близки до двойката Лора и Сотир, цитирани от „Папарак”, упорито твърдят, че всъщност Лорчето имала тайна любовница. Когато Сотир случайно разбрал за двойствения живот на половинката си, изпаднал в недоумение как да постъпи. И до момента не бил взел решение. Пред него стояли няколко възможности – да си затвори очите и да продължи връзката си; да отсвири приятелката си Лора; да се включи в палавата сцена с Лора и любовницата й. Но най-вероятно ще запази достойнството си по някакъв начин.