Американската певица и актриса Джесика Симпсън била толкова стресирана около подготовката за сватбата си с Ерик Джонсън, че обмисляла сериозно варианта двамата да избягат някъде и да се оженят тайно.

"Джесика го умолява да хванат самолета и да зарежат цялата подготовка. Тя иска да му пристане - каза му, че ако не побързат, съвсем ще откачи от напрежението покрай приготовленията и ще се откаже от сватбата",

"Истината е, че тя вече е превъртяла напълно - не може да вземе елементарни решения, като например с какъв парфюм да се напръска, защото се ужасява от мисълта хората да не оплюят избора й. А това напрежение се отразява и върху отношенията й с Ерик - ако той се опита да й зададе някой въпрос, тя е готова буквално да му откъсне главата. Последната й фикс идея е да сервира вегетарианска сватбена торта на гостите си", издала позната на бъдещата булка, пише bliasak.bg.

"Джес знае, че е истински булкозавър, но не може да превъзмогне себе си. Ерик прави всичко по силите си, за да я успокои, но тя е толкова пощуряла, че той е готов да се подчини на желанието й и да се оженят тайно, само и само за да спаси връзката им", добавила дружката на Джесика Симпсън.