Поппевецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро, споделя, че първата му любов била негова съученичка в родния му Добрич.

Двамата станали близки край евангелистката църква, в която бъдещата половинка от дует “Каризма” започва своята кариера.

И двамата били дълбоко религиозни и не пропускали нито една от сбирките на своята църква. Миро бил на сцената - в хора или зад клавира, а неговото момиче сред публиката, пише blitz.bg.

Невръстната любима на Миро била дребничка, нежна и красива. Когато се запознали, и двамата били на около 14 години. Движели навсякъде заедно. След няколко години Добрич вече бил тесен за амбицията на блондина. Той зарязал всичко, включително църквата и половинката си, и заминал за столицата.

"Сега тя има две деца и е учителка по география. Прави си косата при сестра ми и е толкова сладка, колкото и на 15. Заедно бяхме 2 години", разказва Миро.

На въпроса страдал ли е някога от прекалено настойчиви негови фенки, той отговаря:

"Факт е, че имам болни фенове. Преследват ме, пишат ми на личния телефон в един, в три или в пет през нощта. Лудичките ме преследват в целия свят, но каква цена е това, сравнена с това да изживея мечтата си."

*Миро

Признава, че не поддържа приятелски отношения с колеги от шоубизнеса, но цени някои от тях.

"Харесвам тези, с които избирам да работя, като Невена, но близки до сърцето ми в момента са само Криско и Дивна. А единственият ми приятел в съсловието е Мариана Попова", споделя певецът.

Разказва, че най-тъжната му новина от началото на годината е, че татко му е опериран от рак, а майка му получила инсулт.

Признава, че е участвал в конкурса на "Евровизия" с нежелание, все едно получил призовка от съда или от военната комисия.

"Тръгнах за Осло с омерзение, почувствах се беден, смазан и изцапан. По отношение на "Евровизия" все още имам само едно виждане и в това сме съгласни с Мариана Попова. Чест е да представиш страната си, и страната ти би направила всичко възможно заедно с теб, освен ако не си роден в България", категоричен е Миро.

*Мариана и Миро

Снимки: Bulphoto