Славата върви ръка за ръка с навлизане в интимните тайни на популярните личности.

Това нещо започва да изпитва върху гърба си и актуалната „Мис България” Ваня Пенева. Стана известно, че красавицата потвърждава пословицата, която гласи, че хубавите ябълки ги ядат прасетата, пишат от kliuki.bg.

Научаваме, че ужасен карък преследва 23-годишната хубавица. Доказателство за това е, че Ваня не може да задържи по-дълго време който и да е мъж до себе си. Всичките й любови са вече зад гърба й. носителката на короната за най-красива българка досега е изоставена и от тримата си партньори. Първата й голяма любов била ученическата. Младото момиче тогава не могло да изпита пълно щастие, понеже младежът без колебание я изоставил и заминал при родителите си в Англия.

Последвала сериозна връзка със съученик, с когото ходела до 8-ми клас. Този й любим покривал представите й за идеала за мъж. Държали се за ръце, движели навсякъде заедно, но така и не стигнали до интимни отношения. И с него обаче на Ваня не й провървяло. С последния й приятел се разделили, заради ревност от негова страна. По този повод миската тъжно констатира: „Нямам си късмет с мъжете, все ме изоставят”. В момента Ваня е в процес на търсене на поредния, който да разбие сърцето й.