Бившата вокалистка на „Deep Zone Project" беше безкрайно откровена за това как поддържа тялото си стегнато и секси. Тя не забрави да отбележи, че е привърженик на естествената красота и пластичните корекции по никакъв начин не я привличат.

През юни излезе дебютният й сингъл в две версии - на български и на английски език, със заглавия „Нищо случайно" и „Fly So High". Певицата вече е готова и с второто си парче - „Never Say Goodbye", което обединява поп, попфолк и фолклор. А ето какво сподели тя в интервю за в. Монитор.

- Йоанна, каква козметика ползваш в ежедневието за поддържане на лице и на тяло?


- Използвам предимно медицинска козметика за лице, без аромати, тъй като имам чувствителна кожа. Предпочитам дълбоко хидратиращите кремове за лице и за тяло. От скоро се „отворих" за така наречената биокозметика и съм много доволна от нея.

- Имаш ли любими козметични процедури и кои са те?

- Купувам си разни маски и мазила и обичам да се глезя с тях вкъщи, но за съжаление не ми остава много време. Те предполагат поне половин ден разходки по халат, а аз не мога да си позволя подобно нещо. Програмата ми е твърде динамична и все бързам за някъде.

- А правиш ли си домашни маски и използваш ли „бабини рецепти"?

- Не, не... До сега не съм пробвала бабини рецепти. Просто всеки път, когато посегна към сметаната, тя отива в сладкиша, а не на лицето ми.

- Обичаш ли масажи и СПА процедури?


- Масажите са ми особено любими! Хем си лежиш, хем цялото ти тяло се раздвижва. Напрежението изчезва и след това се чувствам презаредена с нови сили.

- Пробвала ли си нови дерматологични процедури за разкрасяване - дълбок пилинг, фото и лазарни процедури?


- Все още не. Мисля, че ми е рано. Специално за лазера знам, че трябва задължително да се консултираш и довериш на специалист. Иначе си е доста опасничко...

- Как поддържаш тялото - диета или спорт?

- Моята диета е елементарна - ям всичко, но по мъничко. Някой ми беше казал навремето, че храната, която изяждаме на едно хранене, не трябва да е повече от това, което се събира в шепата ни. Опитвам се да спазвам това правило, въпреки че шепа ядки не може да се сравни с шепа зелена салата.

- Спортуваш ли?

- Аз винаги съм била скарана със спорта, но напоследък се старая да променя това. Разбрах, че тялото ми има нужда от движение, за да се чуhttp://hotnews.bg/admin/news.php?mode=edit&id=42750вствам добре. По тази причина от зимата започнах да спортувам малко по-активно - два-три пъти в седмицата. Купих си и специален уред, който заема половината стая, но пък изключително ефективно натоварва всички мускули.

- Какво е отношението ти към пластичните операции - силикон, увеличаване на устните?


- Категорично съм против! Въобще не ми харесват подобни интервенции. Те винаги си личат, колкото и добре да са направени. След тях момичета изглеждат някак еднакво, като по калъп. Когато коригираш нещо по себе си, губиш част от индивидуалността си. Няма нищо по-хубаво от естествената красота. Убедена съм, че много скоро ерата на силикона ще отмине. Какво ли ще правят тогава силиконовите красавици?