Мики Рурк, който доста се обезобрази с разни пластики, сега планира да си махне два предни зъба.

Причината е, че иска да прилича повече на уелския ръгбист Гарет Томас, когото предстои да екранизира в биографичен филм. Това съобщи агентът на спортиста в интервю за в."Уелс он съндей".

Гарет Томас е първият и единствен ръгби играч, който обявява открито, че е гей, написа "Стандарт".

"Мики иска да заснеме целия филм в Уелс и има желанието да научи местния език и всичко около ръгбито, колкото се може по-бързо. Той е много отдаден на филма и се старае да се доближи колкото се може повече до героя си", обясни мениджърът му.

59-годишният Мики Рурк ще трябва да портретира с две десетилетия по-младия от него Гарет Томас, който все още играе професионално ръгби. В интервю за сайта Vulture Мики Рурк каза, че очаква с нетърпение снимките за биографичната продукция и определи като ужасни последните си два филма - "13" и "Игра на страсти".

Звездата от "Девет седмици и половина" неотдавна реши да смени квартирата си в Ню Йорк, съобщава TMZ. Рурк е сред малкото знаменитости, които предпочитат да живеят под наем. За разлика от много други, актьорът свали стандарта си.

След трансфера Рурк ще пести по 6 хиляди долара на месец. Въпреки че е по-малък, новият му апартамент в Манхатън има три спални и три бани, камина и външна градина.