Андрей Арнаудов бил влюбен в актрисата Ана Пападопулу, разкри самият той в предаването на Гала на „На кафе” по Нова тв.

Той каза, че в живота си се е влюбвал три пъти. Първата любов се случила, когато водещият и тв продуцент бил в 9-ти клас, а обектът на силните му чувства – Пападопулу и до ден днешен негова близка приятелка, пише "Всеки ден", цитира 19min.bg.

„Много дълго време бях влюбен в нея”, призна Андрей и я призова от тв ефира да вземе да му се обади, тъй като двамата не са се чували от много дълго време.

*Ана Пападопулу

Втората дама, която спечелила сърцето на Арнаудов е водещата на предаването „Елит” Надя Иванова.

*Надя Иванова

„За третата няма да говоря”, заяви обаче водещият и не пожела да каже в коя жена се е влюбил последно.

Андрей все пак реши да разкаже за изненадващия си развод със сръбкинята Даниела Янков, за която беше женен по-малко от година.

*Даниела Янков

„Вътрешно аз имах причини, които забързаха края на нашия брак. Това обаче не беше връзка, а емоции, които имах по това време”, обясни водещият и допълни, че малко след раздялата му с бившата „отчаяна съпруга” е започнал нова връзка, която продължава и до днес.

„Такива неща човек не ги решава сам, просто се влюбваш”, сподели Арнаудов.

„Вече съм по-спокоен, а за това донякъде ми влияе и връзката. По принцип съм труден за живеене, защото съм припрян и прибързан,” бе откровен той.

Андрей заяви, че с половинката му са се изнесли да живеят извън София и вече не посещава нощни заведения както преди. Приятелката му също споделя този начин на живот.