Според най-прясната клюка в Холивуд латино красавицата Ева Мендес е сложила край на дългогодишната си връзка с гаджето си, заради Райън Гослинг.

Американско списание твърди, че актрисата е скъсала с продуцента Джордж Аугусто, с когото бяха заедно от 2002 година насам.

Тя и новото й гадже били забелязани да се забавляват в Дисниленд и макар двамата по всякакъв начин да опитвали да не се набиват на очи, прикривайки се с очила и шапки, околните бързо ги разпознали.

*Ева Мендес и Джордж Аугусто (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Свидетели разказали, че Ева често прегръщала Райън Гослинг, той пък нямал нищо против. Освен това тя го хранила с лакомства, които двамата си купили в увеселителния парк.

*Ева Мендес и Райън Гослинг в Дисниленд

„Между двамата винаги е имало химия и беше само въпрос на време любовта да пламне“, разказал приятел на актьорите, които се влюбили на снимачната площадка на общия им филм "The Place Beyond The Pines".

*Ева Мендес и Райън Гослинг в "The Place Beyond The Pines"

Фактът, че Райън хлътна по своя колежка, не е изненада за никого, тъй като той срещна повечето от гаджетата си именно на снимачната площадка.

*Райън и Сандра

След като за кратко беше в обятията на Сандра Бълок, която срещна благодарение на лентата „Убийство по учебник“, той имаше 2-годишна връзка с актрисата Рейчъл Макадъмс, с която се снима във филма „Тетрадката“.

*Рейчъл и Райън (Снимка: Getty Images/ Guliver)