Мъж проникна с взлом в имението на канадската звезда Селин Дион, след което се опита да се изкъпе във ваната й, преди да бъде арестуван от полицията, съобщи АФП.

Охраната на луксозната къща на Селин Дион и на съпруга й Рене Анжелил, построена на остров Гаскон, близо до Монреал, се обадила в полицията, след като се задействала алармата.

Двама полицаи с куче веднага се явили на местопроизшествието и заварили разбита една от гаражните врати. В приземния етаж те се сблъскали с лице, което слизало по стълбите от горния етаж.

“Привет, какво правите тук?”, попитал злосторникът полицаите. Те докладвали, че нарушителят бил пуснал кранчетата на ваната, за да се изкъпе, но нямал време да го стори.

*Селин Дион

36-годишният Даниел Бедар бил арестуван, без да окаже съпротива и във вторник се явил пред съда, където му било предявено обвинение, пишат от actualno.com

Бедар се оказал с чисто криминално минало и бил пуснат под гаранция. Той ще трябва отново да се яви пред съдебните власти на 21 ноември.

Селин Дион и Рене Анжелил живеят от няколко години в Лас Вегас в САЩ и не са били в къщата по време на произшествието, уточниха източници от полицията.

Снимки: Getty Images/ Guliver