Константин сподели, че се чувства следен, по повод скандала, който се завихри вчера между него и бившата му половинка Райна.

В личния си профил Райна твърди, че Коцето я шпионирал и искал да разбере какво се случва около нея чрез медиите и въпросите, които й задават на интервюта. Той пък от своя страна категорично заяви, че не вярва тези думи да са на истинската Райна, тъй като тя не била способна да изрече подобно нещо.

„Още не мога да повярвам, че ще падне толкова ниско, не мога да си го обясня и затова отказвам да повярвам, че това е нейно мнение. Това е друг човек, с друго лице, нищо общо с тази Райна, която аз познавам и с която общувам! Ако има някой следен, това съм аз - винаги от всички!“, разпалено коментира интригата изпълнителят пред bliasak.bg.

„Аз винаги мога да й звънна и да разбера какво се случва около нея, защо трябва да я шпионирам? Тя сама ми разказва всичко, което й се случва - за семейството й, за работата, за приятелите... Дори да съм някой, който се вълнува само от Райна, без да се интересува от семейството си, което е абсурдно – значи съм успял, след като научавам всичко, когато се чуем. Но не ме вълнува!“, заключи певецът.