След като спретна гаф на пресконференцията си във Венеция, в който неволен участник стана неин фен, Кралицата на попа захапа и по-младата си колежка Лейди ГаГа.

Запитана какво мисли за феновете си, които я обожествяват, в това число и колежката й, отговорила: „... Колкото до Лейди ГаГа, не знам как да коментирам манията й по мен, защото не знам на какво се дължи тя – дали е нещо измислено, или пресилено.“ Кралицата на попа видно не желаела да коментира по-младата певица и никак не й станало приятно, че й задали въпрос именно за нея.

Лейди ГаГа никога не е крила, че обожава Мадона. „Наистина няма фен на този свят, който да обожава Мадона повече от мен. Аз съм най-голямата й почитателка – както като човек, така и като професионалист“, споделила младата певица при гостуването си при Джей Лено.

Според някои музикални критици манията на лейдито по Мадона вече се е пренесла и в музиката й. Някои дори смятат, че парчето на ГаГа Born This Way невероятно много си прилича с това на Кралицата на попа Express Yourself.