Впечатлението на професионалните наблюдатели воайори е, че Нели Петкова определено е завършена непукистка.

Новото, което откриват у карловската мома, е, че се пробва да бъде пробивна и атрактивна, пишат от kliuki.bg.

В много интервюта бившата на Слави заяви амбициите си да пробие със солова кариера. Щракналите я незлобливо коментират, че може би затова понякога забравя една малка подробност – да си сложи гащички.

Блондинката била обута в прозрачно клинче, с което се е накиприла, за да иде на пазар из столичните бутици. Освен папараците и консултантките в скъпите представителни магазини са споделили подобни впечатления – тоест, че Нелито ходи без бельо. При тях талантливата певица си напазарувала сценични парцалки, които напъхала в няколко големи плика.

Продавачките се шегуват, че като пробвала, пробвала и накрая взела, че забравила да си навлече обратно бельото. Оправдават я, че може би е закъснявала за уговорена среща в пиар агенцията, с която се е договорила да я наложи на пазара по времето, когато зад гърба й няма да е Слави. направените от дебнещите фотографи снимки изобразяват Нелито отрупана с покупките, нахлузило прозрачното клинче и надянало отгоре мини туника. Фотографирана е, точно когато излиза от входа на поредния магазин.

Снимка: "ШОУ"