Райна спретна сочна интрига във „Фейсбук” покрай бившия си възлюбен Константин.

В личния си профил македонското девойче намекна, че той я шпионира чрез трети лица, пише monitor.bg.

След интервю пред столично издание Райна написа в личния си профил:

„Аз усетих, че нещо не е наред, след като минути след интервюто ми се обади Коцето да ми показва с думите си, че знае къде съм била, какво съм отговаряла, на кого и прочие, явно не е било случайно и задаването на въпроси, предимно за него. Но както и да е... За пореден път се убедих, че трябва да играеш мръсно, за да не си слагаш на сърце всички мръсотии, които ти поднася реалността”.

*Райна

Коцето коментира учуден от случващото се:

„Изненадан съм от това, което чувам. С Райна сме в прекрасни отношения и не знам какво я е накарало да напише тези думи. Да, наистина се чухме въпросния ден. Доста преди интервюто си говорихме около половин час и на мен ми падна батерията. По-късно тя ми звънна и ми каза, че е била на интервю и аз се пошегувах, че пак за мен са я питали, пък и не ме интересува. Тя ми разказа за въпросите и аз се съгласих с нея. Няма откъде аз да знам какво са я питали”, обясни изпълнителят на „Кажи ми”.

*Константин със съпругата си Надя

Относно жлъчните писаници на Пилето във „Фейсбук”, Коцето отсече:

”Искам да помоля момичето, което пише от името на Райна, да спре! Тази Райна, която пише там, е остра към колеги, медии, хора. Моята Райна, с която живях 6 години, е добра, мила и сърдечна.”

Райна коментира случая днес следобед в профила си в социалната мрежа:

*Райна