Синеокият блян на стотици мъже ­ манекенката , е решила да се пребори със себе си и да откаже цигарите, гласи мълва в светските среди.

Манекенката, която напоследък се изявява успешно като актриса в сериала „Стъклен дом”, споделила с приятелки, че вече є е време да мисли за семейство и деца. А едно дете се възпитава най-добре, когато не го учиш на вредни неща като пушенето.

„Е, аз все пак пуша малко ­ една кутия за 3-4 дни, но все пак не трябва”, застраховала се Попова. Нейни познати обаче свидетелстват, че красавицата овършава по 3-4 кутии на ден, макар да се опитва да скрие този си вреден навик. Преди време папараци я щракнаха как кибичи пред денонощна будка за цигари и купува тютюневи изделия.

Според запознати образът на Диляна в новия сезон на сериала „Стъклен дом” ­ на лошата сестра на Елена Петрова – Албена, ще бъде показан в пълната му светлина. Миловидната манекенка и дизайнерка показа, че се справя успешно с образа на злобната Албена. Тя дори удари в земята като поведение пред камерата доста от професионалистите. За момента Диляна е една от малкото от екипа на „Стъклен дом“, която все още не е забъркана в публичен скандал с каране в нетрезво състояние, наркотици или порноснимки.

„Ще покажа на всички, че съм професионалист. Спирам цигарите, за да няма и едно нещо, заради което да ме критикуват”, отсякла синеоката мома от Гулянци.

Снимките на поредния сезон от „Стъклен дом” вече са започнали. Около 20 септември на зрителите предстои среща с първите епизоди. Според запознати в новите серии ще станат ясни доста неща от миналото на Камен Касабов (Калин Врачански). Не е изключено в някоя от сериите да се появи и бившата му жена. Героинята на Елена Петрова ще претърпи доста трансформации в характера си. От плаха и доверчива жена ще стане властна и пресметлива майка на тийнейджър.