Галя от разпадналия се дует „Каризма” има да дава сериозни суми на цяла озверяла орда режисьори, оператори, осветители, озвучители, пиротехници и какви ли не други спецове.

Те са работили с нея за клиповете й, но не са получили възнагражденията си.

„Сменила си е телефоните и е неоткриваема. От февруари я чакаме да даде хонорарите, които ни дължи, но тя няма такова намерение. Казваше, че в момента, в който си вземе парите от спонсорите, ще се разплати. Те са й дали немалки суми, но тя изчезна. Затова пък беше на околосветско пътешествие. Галя не го прави от лошо сърце, а защото живее в собствен свят, който рядко се докосва до нашия. За съжаление точно по въпроса за парите не го прави никога”, коментира пред „Монитор” един от завлечените.

Тя винаги искала сцените да се заснемат по най-скъпия и ефектен начин, но редовно „забравяла” да плати.

Галя разказа в интервю за образа си в клипа към парчето The Race:

„Героинята ми е специален агент и успява да бъде първа на мястото, където трябва, да свърши мисията и в следващия миг да я няма. Това е просто символика. И в мига, в който съм там, мога вече да се пренеса другаде и той никога не успява да ме улови.”

Оказа се, че символика наистина има, коментират завлечените. Точно същото се случи и в живота. Хората, снимали въпросния клип, също си търсят парите, но Галка е неуловима. Като анекдот се разказва случай, в който целият екип, снимащ клип на друга певица, зарязал работата си, защото по улицата минала бившата дуетна половинка на Миро и всички хукнали след нея, за да питат кога ще им плати.