”Все още с мляко по устата” четири-годишната съзтезателка в конкурси за красота – Мади Джаксън, шокира света с встъпването си в света на зрелите жени.

За да се появи на сцената на един от кръговете на поредния конкурс за малки красавици, Мади се преоблече като Доли Партън.

Костюмът й притежаваше всякакви екстри – перука, секси гащеризон с пайети,грим, подплънки за гърди и дупе.

Едва свързващото цяло изречение дете стана сензацията на предаването на телевизия TLC – „Toddler & Tiaras”, а майка й наречена „болна жена”.

Когато в шоуто NBC’s Today запитали Линдзи (майката на момиченцето) дали е нормално да слага изкуствени гърди и дупе на дъщеря си тя отговорила:

„За някои хора това е прекалено, но за нас просто така се случва... Просто е нормално. Когато тя носи изкуствените гърди и дупе, то е като допълнителен бонус.”

Когато водещата попитала Мади дали й харесва да участва по конкурси тя си целунала пръстчето и посочила с него напред – жест, означаващ „Да!”.

Стилистът на Мади Джаксън, Майкъл Буут, смята, че този път подготовката за конкурса е стигнала твърде далеч.

Когато го интервюирали в бекстейджа на конкурса, където множество малки деца и дори бебета са подготвяни да се появят на сцената и да задоволят нечии извратени представи, той споделя:

„Не съм голям фен на костюма с гърдите. Тя е много млада, но се надявам, че съдиите ще го погледнат с добро око.”