Алисия бе сред най-аплодираните звезди на първото турне на Фен ТВ.

Във всеки един от 7-те града, където се състояха концертите, феновете даваха ясен знак, че тя е една от най-актуалните изпълнителки в жанра и избухваха бурно още при споменаването на името ѝ.

"Организацията беше перфектна. Хората, които се заеха с това турне, абсолютно направиха това, което се изисква от тях, по най-добрия начин. Не е имало закъснения, не е имало никакви гафове на турнето. Единственото, което мисля за другата година, е да има повече спонсори" - каза Алисия пред Signal.bg няколко минути след като завърши участието си в последния от концертите. Тя дълго раздаваше автографи на фенове, щедро се усмихваше и не отказваше да позира за снимка с всеки, който бе успял да се вреди навреме зад кулисите.

На въпрос какво ѝ липсваше на тазгодишното турне, звездата на Ара Мюзик отговори така: "По принцип не правя такива изказвания, когато става въпрос за бъдещето, но сега така го усещам и ще го кажа, надявам се да мога и да го реализирам. Липсваше ми, а и аз искам моето представяне да бъде по следния начин: следващата година пак така да си имам двама или четирима човека, не повече и мой собствен бенд, който да ми свири всяка песен на живо и да е направена по по различен начин от оригиналната версия. Наистина хората да знаят, че като дойдат на този жив концерт, ще видят нещо различно" - разкрива намеренията си певицата.

Феновете могат да очакват нов сингъл от Алисия съвсем скоро. "Септември месец трябва да излезе песента. Стискайте палци черна котка да не ми мине път и всичко да е както трябва!" - каза с усмивка изпълнителката.