Миро отдавна е спечелил симпатиите на публиката у нас и респекта на младите таланти.

Певецът доказа през годините, че е едно от най-силните имена в съвременната българска поп музика, а популярността му нараства с всеки следващ хит. Той вече има зад гърба си стотици концерти, свои самостоятелни турнета и безпогрешен усет на сцената. Вокално майсторство, харизма, богата музикална култура и прецизност - всичко това не остава незабелязано както от меломаните, така и от колегите му.

"Аз ще призная нещо. От доста време не се забавлявам на сцената. Не съм се забавлявал на големи сцени и съвсем съзнателно отказвам да се появявам на големи събития, но това турне /б.а. "Лято с Фен ТВ"/ ми върна удоволствието от това да съм пред публика" - каза Миро пред Signal.bg, минута след като приключи участието си в последния концерт от турнето.

Екипът ни видя как многохилядната публика пееше хитовете му и го аплодираше бурно, а в момент на откровение той сподели с нас: "Песните ми се знаят, но според мен един артист е свършен, когато спре да се забавлява на сцената. Спреш ли да се забавляваш, това означава, че и хората срещу теб няма да се забавляват. Завърнах се в играта, стана ми готино пак" - с широка усмивка отбеляза Миро пред камерата на Signal.bg.

За финал певецът бе категоричен, че за хубавата песен и добрите изпълнители няма и не трябва да има прегради.

"Пожелавам много успех на организаторите. Хората в България успяват да отбират от хубавата музика. Българите като цяло не делят хубавата музика - народна, поп... Хубавата песен се запява от всички. Г-н Маричков, ако се появи от някъде, ако излезе сега на сцената и запее "Кълна се...", сто процента хората знаят всяка дума на тази песен. Българската музика никога не е била разделена, но е хубаво, когато някой се появи и каже: "Ето тук сме отново заедно всички на сцената - така, както трябва да бъде" - убеден е Миро, пишат от signal.bg.