Из ъндърграунд средите тези дни, ротира сензационната новина, че една от най-популярните жени в България ще бъде лице на еротичното-арт шоу "The BirdCage Show" на "House Of Kulagin".

Шушука се, че ще видим някоя от най-известните ни плеймейтки така, както не сме я виждали никога досега. Светските клюкари твърдят, че това ще е именно бременната Николета Лозанова, която ще се появи на сцената в името на изкуството, въпреки растящия си корем.

В защита на това предположение е факта, че шоу-гърлата травестит Наташа Рич, чиято кариера стартира именно от "House Of Kulagin" се е снимала с Ни Ло, Азис и Ванко 1 в предаването "Черешката на тортата" и са станали дружки.

Други пък, твърдят че това ще е една от Златките, които също са популярни със сексапила си и вечния медиен глад. "Не мога да потвърдя подобен слух за Николета, а и като цяло не искам да потвърждавам или отричам, каквато и да е информация преди шоуто. Не искам да звуча като таен агент, но не мога да изгърмя всичките си куршуми преди 8 септември. Изчакайте и ще видите сами" - коментира ивент мениджъра и дизайнер Валентин Кулагин.