С "порция кафе" и букет цветя изненадаха Йоанна преди и след концерта в Хасково – част от турнето на Фен тв.

“Подателите” бяха различни, а емоциите – на двата полюса, от ужас до приятнa тръпка.

Малко преди да започне музикалното мегамероприятие, на път за комплекса, където се провеждаше то и съвсем готова за излизането си пред публика, поп звездата на „Ара мюзик” спряла на бензиностанция да зареди колата си. Докато плащала на касата, две деца се боричкали около нея.

Те се блъснали в баща си, който пък държал чаша с топло кафе и, губейки равновесие за секунда, го излял върху певицата. А тя вече била със сценичния си тоалет!

„Сега като се замисля, не знам кой изпадна в по-голям ужас от ситуацията – дали аз, или мъжът, който ме заля. Той пребледня, започна да се извинява, да се кара на момченцата. Попита ме дали съм се изгорила, а аз мислех само за съсипаните дрехи. Бях стъписана, защото оставаха около 20 минути до моето представяне. Добре, че куфарът с другите ми неща беше с мен в багажника. Набързо облякох предвиденото за концерта в Перник и така излязох от ситуацията”, коментира чаровницата.

Докато пеела пред хасковлии, Йоанна дори за миг не показала помръкналост от причинените й отрицателни вълнения. А след изявата й нов сюрприз насочил емоциите съвсем в другия полюс. Зад кулисите я чакал огромен букет цветя. Тoзи романтичен жест за изпълнителката на „Нищо случайно” е продължение на едно любовно послание от таен обожател, започнало на стадиона в Пловдив.