Съвсем отскоро Траяна има нов приятел. Негативната енергия и злобата на хората са основните причини тя да крие половинката си в тайна.

„Влюбена съм, неповторимо щастлива и ужасно увлечена по нещо, което ми се иска да не свършва“, обяснява брюнетката, без да издава обаче как се казва избраникът й, на колко години е и с какво се занимава.

„Имам чувството, че ако кажа нещо, отношенията ни ще се провалят. Обещавам, че ако се задълбочат нещата, ще издам тайната“, допълва още изпълнителката пред bliasak.bg.

Траяна дълго време предпочиташе да бъде сингъл, не обръщаше внимание на многобройните ухажори около себе си, като се измъкваше с оправданието, че чака принца на бял кон. Каква обаче е истинската причина хубавицата да бъде сама толкова дълго време?

Преди години тя имала сериозна връзка с мъж, когото обичала силно. Двамата се разбирали прекрасно, докато един ден певицата не разбрала, че любимият й има друго семейство. Това се отразило много зле на Траяна и тя решила да не се обвързва, докато не срещне точния човек. А дали вече го е намерила... само времето ще покаже.