Боби Сапунджиев, по-известен у нас преди като Урсула, обмисля да мине под венчило със своя партньор, който също се казва Боби.

Двамата повдигат завесите около своята връзка в новия брой на списание Story и разказват какво е да си гей двойка в България.

Боби Сапунджиев споделя, че е търсел по-скоро забавление, отколкото сериозна връзка, и не е очаквал от отношенията им да излезе нещо толкова истинско, пише bliasak.bg.

"Запознахме се в Интернет, преди малко повече от година. Писахме си почти два месеца, преди да се видим. Затова мога да кажа, че преди да се запознаем официално, започнахме душевно и се харесахме като светоусещане. Той е много романтичен, пишеше ми стихове – на 30 години се чувствах като в тийнлав. Цялото това специално отношение беше гъделичкащо за самолюбието ми. Аз, като повечето малко или много известни хора, обичам да ми обръщат внимание. Той го правеше, и то точно по начина, по който аз исках. След което ми дойде на гости и - остана завинаги", разказва той.

Двамата толкова се обичат, че вече обмислят да се оженят.

"Ние всъщност сме приятели, най-близките. Официално е така, тъй като не можем да сключим брак. Мислим да направим сватба, но като парти, само за приятелите ни. Имам една позната със сватбена агенция и тя ни обеща да го организира. Няма да има булка, ще бъдем двама младоженци. Само трябва да си измислим датата!", ентусиазиран е Боби.