Само за две-три години Цветелина Янева успя да се утвърди като едно от водещите имена във фолк музиката.

Певицата е закърмена с фолклорна музика, обича поп и джаз и е отдадена на попфолка.

Гласовитата наследничка на музикантската фамилия Яневи спечели вярна фенска аудитория с хитовете, които реализира през последната година и не на последно място с мащабните видеоклипове.

Тя не залага на прекалена разголеност и винаги е доста премерена в артистичните си визии.

"Не смятам, че не се разсъбличам, но може би го правя по-умерено. Винаги се старая да запазя най-интимното в тайна, защото както във всичко, и в това трябва да има мярка. Освен това може би не прави впечатление, защото го правя по-рядко и не обичам да стигам до крайности" - споделя певицата в интервю за "Уикенд за жената", пише signal.bg.

Според Цветелина Янева най-важното за един изпълнител е вокалното майсторство, а по-разкрепостеното поведение и преливаща еротика са периферията.

"Не мисля и не искам да говорят за мен, че съм се издигнала в кариерата благодарение на тялото си. Донякъде помага, но трябва и да имаш други качества. Един изпълнител трябва да има преди всичко глас. Все пак всяко добре изглеждащо момиче може да се съблече, но в крайна сметка не това е причината да стане известна и да продължи напред" - убедена е Янева.

Младата изпълнителка признава, че хубавата песен има по-голям ефект върху публиката от голото тяло и именно хитът е двигателят на една успешна кариера.

"Сред моите колежки също има такива, които се държат по-освободено, но не това е силната им страна. Те са и остават популярни заради хубавите си клипове и песните, които правят" - обяснява Цветелина.

Вижте фотогалерия:

Цветелина Янева - ''По- страшно''

Цветелина Янева - "Влез"

Снимки: Костадин Кръстев - Коко