Една от най-обичаните и талантливи певици на всички времена е решила изпълни своята мечта - да отвори школа за танци. Красавицата има и амбиции да снима филм.

Безспорно Бионсе е обичана не само заради гласа си, но и заради кръшните танци, с които ни радва. Именно заради това половинката на Джей Зи е твърдо решена да открие школа за танци. Там младите таланти ще се учат да танцуват съблазнително и ритмично, досущ като идола си, пишат в tialoto.bg.

„Бих искала един ден да направя своя танцова академия за млади хора. Ще направя всичко възможно, за да развия изкуството в училищата", споделила иконата пред „InStyle".

Тъй като певицата е много ангажирана проектът все още няма точна дата. Съвсем наскоро Бионсе сподели, че много иска да има наследник и да си почине малко от светската шумотевица.

"Искам да режисирам филм. Трябва да науча повече за създаването на видеа и след това да направя кратък филм, документален филм. Обожавам документалните филми", това е новото направление, в което можем да очакваме бъдещи изяви на певицата.