Случаят бил отпреди 2 години, ухажването дошло от червен политик.

"Първо се изкарваше мой фен, а после пoиска да ме „преслуша” в баровски хотел. Тогава точно изпитвах чувства към волейболния треньор Мартин Стоев, без да знам, че е женен, затова отсвирих комуниста”, споделя в интервю за „България днес” Бриана, чиято кариера във фолка започна с ВИП скандал, след като се разбра, че върти любов с Мартин Стоев.

По думите й мераклията за секс бил много стар за нея, а освен това и голям философ. "Няма да му казвам името, защото знам, че е женен и не искам да създавам проблеми и на неговото семейство ”, казва Бриана, която е студентка по поп и джаз пеене в Нов български университет.

Последната новина около Бриана е, че ще се кандидатира за кмет на родния си град Левски. Тя признава, че не се взема кой знае колко на сериозно като кандидат за кметския пост, но като млад човек можела да помогне на града.

"Няма да правя гръмки обещания и неразбираеми лозунги. За мен е важно да остана близо до хората”, обяснява Бриана предизборната си тактика. Тя вече променя гардероба си и си е купила няколко строги костюма.

Бриана казва, че не се познава с червения депутат Румен Петков, но били от близки градове и можели да се запознаят покрай новите избори.

На въпроса кой български политик харесва като мъж, тя отговаря: „Определено Николай Младенов. Жалко, че вече се ожени”.

Дори да спечели изборите, Бриана ще си остане певица и не би имала нищо против да се снима в мъжки списания, признава още тя