Алисия посрещна майката на бившата си половинка Божинов - Пепа Ангелова, във Велико Търново онзи ден.

Там певицата изнесе поредния си концерт от лятното турне на „Фен тв”. Звездата настани Пепа в зоната за гости, откъдето тя аплодираше всяка песен, изпълнена от майката на внучето й, пише "Монитор".

От своя страна Алисия спретна бляскаво шоу и се раздаде докрай на публиката в старопрестолната ни столица. Бившата футболна съпруга и Божиновата майка показаха, че са в прекрасни отношения, и веднага след концерта се отправиха към луксозен ресторант, за да вечерят и да се отдадат на сладки приказки, далеч от светската суматоха.

Припомняме, че още по време на скандалната раздяла между Валери и Алисия майката на нападателя на „Спортинг” взе страната на русокосата изпълнителка и заяви, че я обича като дъщеря и винаги ще й помага. Публична тайна е и фактът, че самият Божинов от няколко години е в силно обтегнати отношения с родителката си и втория си баща Сашо Ангелов.

Още една изненада, този път романтична, зарадва изпълнителката на „Ара” във Велико Търново. Когато пристигнала в града на болярите, тя се настанила набързо в хотела и се отправила към залата, където гримирали певците. Връщайки се обратно в стаята си, за да се преоблече, Алисия открила на леглото си кутия шоколадови бонбони с форма на сърце и картичка с мило послание, но без подпис от автора.

Снимка: в. "Монитор"