„Гадното е, когато любовта приключи, а чувствата остават, тогава наистина боли. Може да се каже, че съм с разбито сърце“, това сподели чаровният поп-фолк изпълнител Крум.

На 15 август той отпразнува двадесет и петия си рожден ден в скромна приятелска атмосфера. „Не бяхме в заведение, а си организирахме домашно парти. За да може да се размажем и никой да не ни гледа“, пошегува се фолк певецът. Ето какво още разкри пред news359.bg изпълнителят на Руска рулетка:

- Разкажи ни малко повече за това, което се случва около теб? Подготвяш ли нещо ново за почитателите си?

- Подготвям няколко нови проекта. Подготвям нови песни. Правя си в момента новото клубно турне Sexwell парти за безопасния секс. Ще продължи около два месеца тази обиколка. Аз обикалям и разнасям презервативи, лубриканти, вибратори и т.н. и също така прожектирам едно филмче със снимки от моя личен архив, когато бях болен от Хепатит Б, така да стресна публиката и след това ги забавлявам. В момента трябваше да съм на турнето на Фен ТВ, но както се вижда не съм. Към края на септември и началото на октомври ще съм готов с нещо ново, което ще представя пред почитателите си.

- Музиката ли е най-важното нещо за теб в живота?

- Цял живот музиката е била най-важното нещо в живота ми, това всъщност е и образованието ми. Тази година завърших и музикалната академия, учил съм и в музикално училище и цял живот това съм правил. От друго не разбирам, дори след като така да се каже пораснах сега съм на 25г. самата сцена започна да ме влече, за музиката е ясно, че я имам в себе си.

- Преди няколко дни имаше рожден ден, как и къде прекара празника, с кого беше?


-С приятели прекарах рождения си ден, с най-близките си приятели. Не бяхме в заведение, а си организирахме
домашно парти. За да може да се размажем и никой да не ни гледа.

- Според много и различни публикации в медиите твоето име и личност се свърза с хомосексуалност, как ще го кометираш?

- Нищо лошо няма в това, да ме свързват с когото искат, важното е да пишат за мен. Не искам да отричам нищо, защото ако спрат публикациите какво ще правя аз, все пак ми трябва PR. Не мога да си позволя да отричам или да се заричам с нещо конкретно. Иначе отдавна щях да си разкажа историите.

- След като те свързват с хомосексулания начин на живот, ти получавал ли си подобни предложения?

- Получавал съм много предложения от всякакви от мъже, от жени, за пари и не знам още какво, нахални и любезни от всякакви съм получавал предложения. Но това е нормално, ако не ги получавам системата ми не работи.

- Бил ли си в интимни отношения с твоя фенка?


- То, който и певец да питаш, ще те излъже, така че всичко е ясно.

- Не разкриваш дали имаш приятелка, тогава вярваш ли в истинската любов?


- Като цяло вярвам в истинската любов, но напоследък не. Срещал съм точно два пъти тази истинска любов. Резултатът е очевиден всяко едно нещо си има край и живота, и сезоните, и любовта. Гадното е, когато любовта приключи, а чувствата остават. Тогава наистина боли. Може да се каже, че съм с разбито сърце.

- Замислял ли си се някога да създадеш семейство?


- Да, замислял съм се, но аз все още на себе си не мога да гледам като голям човек, какво остава да гледам
и някой друг. Рано ми е още, неопитен съм.

- Все пак искаш да се ожениш например, да имаш деца?

- Да, с удоволствие. За себе си лично не съм сигурен, че ще се оженя, защото това с женитбата е отживелица
за мен. Но за деца, семейство, за някакъв вид сигурност наистина имам желание, но за всичко си има време.

- Ако трябва да избираш между безумно много пари и любовта какво би предпочел?

- В различните състояния, в които се намирам различни неща бих предпочел. Ако ти кажа, че избирам любовта това няма да е вярно, не е постоянно това. Има моменти, в които по такъв начин ме е стискал живота, че не знам. Иска ми се да не правя такъв избор и никога да не ми се налага.

Въпреки, че сам се определя като „голямо дете“ Крум в даден етап от живота би искал да усети сигурността
в живота си, да има семейство и да бъде част от кръговрата на този живот. По думите на певеца, той е изживял или по-скоро е бил разочарован два пъти от любовта, което оказало влияние върху мнението му за истинската и чиста любов.