Деян Донков заяви, че не обича хората, които лъжат и най-вече тези, които не застават зад думите си.

На актьорът му се иска жените повече да мислят, преди да кажат нещо, да преценяват какво казват, на кого и кога, а също така да държат на думите си.

„Не харесвам хора, които си мислят, че всичко се върти около тях и са център на света. Когато една жена си въобразява нереални неща, лъже себе си и си вярва, това изглежда нелепо за мен. Виждам хора, които вървят буквално срещу себе си“, ядосва се Донков.

Той се дразни от жените, за които на първо място са материалните придобивки. Според артистът това е тъжно. Никак не му се нрави и чалга поведението, което се изразява в прекалената показност и прекаляването със силикона. „2 кила в горната устна, 2 кила в долната и 30 кила цици. Това прекаляване е отблъскващо. Когато е по-умерено, естествено и завоалирано, няма проблем, но не е приятно около теб да се разхождат само някакви порно кукли?!“, споделя Донков пред „7 дни спорт“.

Той допуска, че сигурно има мъже, които си падат по такива жени, но и тях също ги харесва. „

Те „купуват“ подобна визия и поведение, каквито отсреща им продават, но тези отношения за мен не са човешки, те са от типа стока-купувач“, завършва една от звездите на сериала „Под прикритие“.