Първата победителка от Music Idol става на 25.

Вместо с бурен купон тя ще отпразнува четвърт век на морето с приятеля си - барабаниста от "Ку-ку бенд" Венелин Венков.

"Не съм планирала нищо", обясни вчера Невена пред в. 24 часа. Двамата обикалят сами морските курорти, но често ги намират приятели и компанията става голяма. Сега са на Албена. Засичат се и с дъщерята на музиканта, с която живеят заедно.

За разлика от повечето известни млади като Радина Кърджилова и Луиза Григорова, които къмпингуват на "Смокиня" или "Градина", Невена предпочита удобствата и усамотението в хотелската стая.

"Не знам Венко какво ще ми подари", каза скромно Невена. Но е сигурна, че ще я изненада, както умее да го прави. Сред най-хубавите й подаръци от него е поръчкова ваза от бамбук, цялата пълна с рози.

"И с родителите ми сега няма да празнувам, защото са далече", добави Цонева. Но каза, че щом се съберат, и това ще стане.

Двамата с Венко ще почиват до края на седмицата, а после пак ги чака работа. Невена още не знае кога ще пуска нов албум, макар да има готови песни за него. Сега чака съдът да се произнесе по делото й с "Вирджиния рекърдс" заради решението й да напусне звукозаписната компания.