„Аз съм намирала бележка с телефонен номер в джоба на Коце – нали аз се занимавам с прането. Но това не ме притеснява, забавляваме се и се смеем.“, казва пред „Нов фолк“ Надя по повод постоянните слухове, че фенките на певеца не го оставят на мира.

Любимата на Константин споделя, че всичко в брака им е наред и любовта им не е угаснала. Двамата много обичат пътешествията.

На Надя много й харесало в Сингапур, но се надява изпълнителят на „Не барай“ да я заведе другия път на някой екзотичен остров – Канарските например.

В момента грижите на младото семейство са съсредоточени изцяло в отглеждането на първата им рожба – Мариана. Оказа се, че Коцето е примерен татко.

„Къпе малката. Научила се е да ни маха. Казва ни „чао“ и пляска с ръце. Играем на „Пляс, пляс ръчички“ Много е музикална, с Коце пеят, свирят на бебешко пиано – много обича. А освен това Константин е голям кулинар. Казва, че като готви, се разтоварва. Неговите специалитети са бобът, телешко варено и скариди с портокал и лимон. Аз мога да готвя, но си имам един специалитет – спагети болонезе“, казва Надя пред списание „Нов фолк“.