Актрисата Вили Марковска не можела да си намери стойностен партньор и била нещастна в любовта.

Това е така обаче май защото крехката дама има твърде големи претенции към противоположния пол.

"Външният вид на мъжа до мен е много важен. На първо място е задължително да бъде красив. Ако е и умен, още по-добре. За съжаление това се случва рядко при мен, обикновено аз съм по-умната", не се свени да изтъква самата себе си Марковска.

Красавицата от филма 'Шивачки", сериала "Столичани в повече" няма време за личен живот. Това е една от причините повечето й връзки да се провалят. Репетира непрекъснато, спи по малко и постоянно е ангажирана заради снимки.

"Много силен човек съм. Знам какво искам и много малко неща могат да ме съборят на Земята. Не си падам по светски събития, за какво да го правя? Да видят, че си говоря с някого и веднага да излезе, че сме гаджета. Това не е за мен", твърди актрисата, цитирана от "Уикенд за жената".

"Никога не правя пиар с личния си живот. Вече си изпатих като преди време разкрих отношенията си с футболиста Александър Младенов. Ревнива съм. Да кажем, че си браня територията. Не съм патологичен случай. По-скоро може би съм умерено ревнива", уточнява Марковска и добавя, че никога не би простила изневяра.