Фолк звездата с най-сините очи е от певиците, които не обичат да се замесват в конфликти. Нарочно или не обаче името й вече е спрягано в интрига с колежката й Алисия, а неотдавна Емануела самоцелно реши да порицава изпълнителката на „Диапазон рекърдс".

Бургазлийката Теодора обясни в интервю за Lifestyle.bg, че обръща гръб на сплетните по нейн адрес. Смята обаче, че повече й отива да пее песни, в които е грешната и лошата, макар в реалния живот да е доброто момиче, което е по-скоро консервативно отколкото скандално. Не случайно парчета като „Някой като мен", „Секс", „Гаси тока", „Два през нощта" и много други са сред най-големите й хитове.

Теди е предпочитана за дуети както от БГ колегите си Тони Стораро и диджей Джери, така и от балканските изпълнители - Йоргос Яниас от Гърция и Синан Акчъл от Турция. С последният често се срещат в южната ни съседка, където българката редовно изнася концерти.

- Ти си една от избраните звезди, които ще се включат в лятното турне на Фен ТВ. Какво по-специално подготвяш за почитателите ти?

- Много се радвам, че съм сред избраните да участвам в турнето. Подготвила съм микс от стари и нови песни, който надявам се, ще се хареса на феновете.

Сценичното ми представяне ще бъде в компанията на балет „Фиоре", които от няколко години участват в клиповете ми и ме придружават по време на участията.

- Успя ли да подбереш най-изящните тоалети за сцената?

- Отново работя със стилистката (бившата манекенка - б.а.) Теди Велинова. Не съм привърженик на това да се залага само на един или два тоалета през цялото време и затова съм си подготвила 8 различни за всеки един от концертите, заедно с обувки и съответните аксесоари. Всеки един от тоалетите е специално изработен за случая.

Според теб, доколко важно е днес един изпълнител да бъде ексцентричен и до каква степен би си я позволила?
Не всеки може да бъде ексцентричен. Ако това не ти идва отвътре, не го носиш в себе си и се опиташ да бъдеш ексцентричен, най-вероятно ще изглеждаш смешен.

- Ти си от изпълнителите, които са се придържали винаги към умереното, а не толкова към скандалното. Би ли нарушила тази консервативност един ден?

- Не бих я нарушила. Това, което демонстрирам на сцената, по някакъв начин си кореспондира с това, което съм аз. Изразявам себе си по този начин и затова не бих прибягнала до роля, в която ще се чувствам некомфортно и не на място.

- Непрекъснато спрягат името ти в конфликти с твои колежки. Преди време беше Алисия, сега Емануела ти я преписват за "врагиня"? Би ли отговорила откровено за отношенията с колежките, с кого се разбираш наистина и с кого нямаш допирни точки?

- Нямам конфликти с колежките си. Аз се отнасям добре и колегиално към всеки един. Аз самата не избягвам всякакви скандали, интриги и пр. Не ми е приятно, като чета или слушам подобни неща за себе си, но се старая да не обръщам внимание. Никога не съм си позволила и не бих за бъдеще да кажа лоша дума за своя колежка или колега в публичното пространство, независимо, че човекът може и да е злословил по мой адрес.



- Отстрани изглежда, че не си от тези, които много се влияят от острите коментари по твой адрес. Как успяваш да не се провокираш от клюки и сплетни?

- Може би това се дължи на факта, че съм се отдръпнала в последните години и не съм близка с никой колега. Не че съм в лоши отношения, напротив. Просто не допускам хора от бранша близо до себе си, точно поради тази причина да не бъда замесена волно или неволно в скандали и интриги. Имам близки приятели, но те се броят на пръстите на едната ми ръка - моята гримьорка Ади, фризьорката ми Боби и шефката на балет „Фиоре" - Цвети.

А колкото до това дали ми влияят злонамерените коментари, ще излъжа, ако кажа, че не ме разстройват понякога. Сега вече съм попритръпнала, но в началото го изживявах много. Аз съм много емоционална и приемам всичко много навътре. Но най-зле съм се чувствала, когато от някоя клюка, са се разстройвали близките ми. Тогава ме е боляло много повече. Наистина, сега се старая да не обръщам толкова внимание на недобронамерените хора и коментари.

- Смяташ ли, че си открила истинската, единствената, голямата любов за която пееш в много от песните си?


- Да! Обаче съм забелязала странна зависимост. По-успешни стават песните ми, в които не пея за изпепеляваща и голяма любов, а тези, в които съм лошата. Точно обратното на това, което съм в реалния живот.

- Няма да те питаме кога ще се омъжиш, което често ти се случва в интервюта, но кажи си мечтаеш ли да станеш булка? Как си представяш твоята сватба...


- На мнение съм, че един подпис не е от такова значение. Но от друга страна, разбира се, и аз както всяка жена си мечтая да се видя в бяла рокля. За мен този момент е много личен и ми се иска да е споделен само с близки приятели и семейството ми.

- Би ли се снимала в сериал или филм и каква роля би ти прилягало най-много?

- Да, защо не. Би ми било интересно. Може би на лошото момиче. Защото както споделих, с тези песни ми върви и може би същото би важяло и за филмите. (смее се)

- Разкажи за плановете ти за почивка, ще успееш ли да избягаш от работата?


- Надявам се след турнето, в началото на септември да успея да си открадна поне седмица почивка. Ще ми се да ида в Гърция, на остров Санторини. Никога не съм била там, а знам, че е много красиво и отдавна мечтая да посетя това райско кътче.

- Кои са местата, които предпочиташ за отдих?

- Гърция и Турция. Двете държави са ми много любими, често ги посещавам и винаги ми се иска да се връщам там пак и пак.

- Как би определила своя лайфстайл. Без какво не можеш, кои са твоите глезотийки и малки луксове?

- Не мога без всички малки женски удоволствия, които са свързани с грижите за тялото, кожата и косата. Обичам да се глезя особено със СПА процедури, а това, от което никога не бих могла да се откажа, е шопинга. Засега си остава най-голямото удоволствие и най-ефективната терапия.