Тони Стораро отпразнува по грандиозен начин рожденния си ден в столичната дискотека. Хитовият певец навърши 35 години и съчета това със свое участие в клуба на Петко Димитров, любимият на щерката на Николай Гигов – Ели.

Стотици души се изсипаха в заведението, за да поздравят лично човека-глас и да се забавляват с най-известните му парчета – „Така ме запомни“, Отличен 6″, „Бог ли ме наказа“, „Двете сладурани“, „Милионерче“… Софи Маринова, Джони и Денислав Дюнера бяха също сред хората, уважили Стораро.

Ромската перла даже поздрави лично Тонката и го нацелува пред всички, пожелавайки му още много хитове и успехи на музикалната сцена.

Сексапилната Бориса Тютюнджиева пък бе поздравена лично от фолк звездата с песента „Ти от рая ли дойде?“. Моделката привличаше мъжките погледи в клуба с ефектната си синя рокля и безспирни танци. Блондинката показа, че знае всички песни на Тони и припяваше с него цяла вечер. Тя беше във видимо добро настроение, а Човекът-глас на няколко пъти дойде до масата й, за да и шепне на уше. Дали пък не уговарят и някой бъдещ проект, времето ще покаже...