R&B звездата ще украси септемврийския брой на британския Harper's Bazaar и в него откровеничи за "преломната възраст" 30 години и за феминизма.

Фотосесията на звездата е направена в парижкия Ritz, на снимките Бионсе е представена в образа на фатална жена.

В интервюто за списанието певицата споделя какво мисли за наближаващия си рожден ден през септември, когато ще навърши 30 години. "Това е преломен момент в моя живот! Като жена преминавам в нов стадий и най-сетне съм способна да се изразявам.

" На въпроса дали е феминистка певицата отговаря: "Не мисля, че това трябва да се определя. Това е нещо, което е естествено за мен, и аз чувствам, че... разбирате ли, това е как живея аз. Трябва да намеря нова, по-подходяща дума за понятието "феминизъм".

Приятелството си с актрисата Гуинет Полтроу Бионсе цени високо:

"Когато й отидеш на гости, просто не искаш да си тръгнеш от дома й. Тя е точно такава, каквато аз се стремя да стана някога!"

По-различна е оценката за Лейди Гага:

"Тя не се страхува от нищо. Това ми харесва. Тя искаше да направи нещо безумно..."
Последният музикален проект на изпълнителката "4" излезе преди броени дни, а Бионсе вече има нови планове. Звездата е решила да издаде готварска книга, за да сподели с повече хора любимите рецепти на семейството си.

Майката на певицата - Тина, освен че прави сценичните тоалети на дъщеря си, е и много добра готвачка. Бионсе се вдъхновила за новото начинание основно от Гуинет Полтроу, която издаде книга с рецепти, и сега е решила, че тя също може да го направи и да разкрие какво крие в кухненските си шкафове и какви блюда поднася на съпруга си Джей Зи.